Veçori e re e aplikacionit – Tani 20 Minutes është në shqip
Publié

Veçori e re e aplikacionitTani 20 Minutes është në shqip

Në cilësimet e gjuhës së aplikacionit mund të zgjedhësh 20-minutes-App në shqip. Gjuhët e tjera do të pasojnë.

L’app de 20 minutes est désormais disponible en albanais. 

L’app de 20 minutes est désormais disponible en albanais.

20min/Celia Nogler

Tout comme nous l’avions fait avec le portugais, 20 minutes propose désormais une traduction albanaise de ses articles.

Frëngjishtja nuk është gjuha jote amtare dhe e ke më të lehtë të lexosh lajmet në shqip? Dëshiron të dish në çdo kohë se çfarë ndodh në Zvicër, të krijosh mendimin tënd dhe të marrësh pjesë në diskutime për tema aktuale? Atëherë mund t'i lexosh të gjithë artikujt në gjuhën tënde të preferuar.

Me rreth 140 artikuj dhe video në ditë të japim një pasqyrë të përgjithshme dhe të besueshme të asaj që ndodh në vend. Ne, pra, të ofrojmë material për bisedat gjatë pushimit të drekës. Një softuer do të përkthejë automatikisht të gjithë artikujt. Përkthimi nuk do të jetë plotësisht i saktë. Kjo është diçka qe e marrim në konsideratë, sepse duam t'u japim të gjithëve, në të gjithë vendin, akses në informacione të përditësuara. Thjesht provoje!

Si të lexoni lajme në gjuhën shqipe

  1. Hap aplikacionin 20 Minuten ose 20 Minutes

  2. Regjistrohu falas me një klikim të thjeshtë në «Cockpit»

  3. Zgjidh gjuhën

Ton opinion