Aktualisiert

Veçori e re e aplikacionitTani 20 Minuten është në shqip

Në cilësimet e gjuhës së aplikacionit mund të zgjedhësh 20-minuten-App në shqip. Gjuhët e Përmbajtja mund të lexohet gjithsej në 12 gjuhë të ndryshme.

1 / 4
Gjermanishtja nuk është gjuha jote amtare dhe e ke më të lehtë të lexosh lajmet në shqip?

Gjermanishtja nuk është gjuha jote amtare dhe e ke më të lehtë të lexosh lajmet në shqip?

20min/Celia Nogler
Atëherë mund t'i lexosh të gjithë artikujt në gjuhën tënde të preferuar.

Atëherë mund t'i lexosh të gjithë artikujt në gjuhën tënde të preferuar.

20min/Celia Nogler
Me rreth 140 artikuj dhe video në ditë të japim një pasqyrë të përgjithshme dhe të besueshme të asaj që ndodh në vend.

Me rreth 140 artikuj dhe video në ditë të japim një pasqyrë të përgjithshme dhe të besueshme të asaj që ndodh në vend.

20min/Celia Nogler

Zum Artikel auf Deutsch

Për këtë bëhet fjalë

Gjermanishtja nuk është gjuha jote amtare dhe e ke më të lehtë të lexosh lajmet në shqip? Dëshiron të dish në çdo kohë se çfarë ndodh në Zvicër, të krijosh mendimin tënd dhe të marrësh pjesë në diskutime për tema aktuale? Atëherë mund t'i lexosh të gjithë artikujt në gjuhën tënde të preferuar.

  1. Hap aplikacionin 20 Minuten ose 20 Minutes

  2. Regjistrohu falas me një klikim të thjeshtë në «Hyr»

  3. Zgjidh gjuhën

1 / 2

Me rreth 140 artikuj dhe video në ditë të japim një pasqyrë të përgjithshme dhe të besueshme të asaj që ndodh në vend. Ne, pra, të ofrojmë material për bisedat gjatë pushimit të drekës.

Një softuer do të përkthejë automatikisht të gjithë artikujt. Përkthimi nuk do të jetë plotësisht i saktë. Kjo është diçka qe e marrim në konsideratë, sepse duam t'u japim të gjithëve, në të gjithë vendin, akses në informacione të përditësuara. Thjesht provoje!

My 20 Minuten

Deine Meinung